menu
Greek English Russian

anakainiseis-atokes-doseis

call-us2

Ιδέες ανακαίνισης με εξοικονόμηση χώρου στη Θεσσαλονίκη

Μιά αρχιτεκτονική μελέτη σχεδιασμού, έχει καταφέρει να ανακαινίσει έξυπνα εκ νέου ένα μικρό διαμέρισμα μόλις 55 τετραγωνικών μέτρων - που βρίσκεται σε χιονοδρομικό θέρετρο με εκπληκτικά αποτελέσματα. 

 Η καμπίνα: μια ασυνήθιστη ξύλινη μεζονέτα, εμπνευσμένη από την  ζωή στο βουνό - που περικλείει ένα επιπλωμένο διαμέρισμα και μπόρεσε να μεγαλώσει, αν και έχει πολύ περιορισμένο χώρο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο του κτιρίου, είχε μια υπερβολική σπατάλη χώρου, η οποία δεν επέτρεπε να αποκομίζεται το μέγιστο όφελος. Η απαίτηση του κυρίου του έργου ήταν τότε εξαιρετικά περίπλοκη: απαίτησε ότι  οποιαδήποτε   μετατροπή  θα είχε στόχο στην αναβάθμιση της υπάρχουσας δομής και στην αύξηση της επιφάνειας, που προορίζονται για την καθημερινότητα, επίσης θα έχει στόχο να μεγαλώσει  ένα μπάνιο σε σύγκριση με το ήδη υπάρχον, διατηρώντας  8 κρεβάτια και αντίστοιχη ανεξάρτητη πρόσβαση.

design anakainisi

 Η χρησιμότητα της αντίθεσης

Συμβουλές για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

Συμβουλές για την νέα διαμόρφωση μετά την ανακαίνιση

Minimal διακόσμηση στην ανακαίνιση

Βελτιώσεις στους τοίχους του σπιτιού

 

cost-form2

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

anakainiseis-atokes-doseis

call-us2

address Βοσπόρου 32, Πεύκα, Θεσσαλονίκη | email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | telephone 2310 676 480 | fax 2310 449 224 | mobile 697 855 7777