menu
Greek English Russian

anakainiseis-atokes-doseis

8 Ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας

8 Ιδέες  διακόσμησης για μικρές κουζίνες

Θέλετε μια όμορφη και λειτουργική κουζίνα, αλλά δυστυχώς, είναι περιορισμένος ο χώρος; Κανένα πρόβλημα. Ανακαλύψτε αρκετές ιδέες για να κάνετε την νέα κουζίνα σας μοναδική και ιδιαίτερη.

Χρησιμοποιήστε έτοιμους  χώρους στο καθιστικό

anakainisi-kouzinas-thessaloniki

Αν έχετε ανοικτό ενιαίο χώρο καθιστικού και  υπάρχουν μικρές σχηματισμένες περιοχές, καθώς είναι δύσκολο να τις αξιοποιήσετε, η λύση μπορεί να είναι να τις αφιερώσετε στην κουζίνα. Σε δύο ή  και τρεις πλευρές, μια εσοχή 5 τετραγωνικών μέτρων είναι αρκετή για μια λειτουργική και όμορφη κουζίνα. Επιλέξτε, εάν είναι δυνατόν, έπιπλα κουζίνας κατά παραγγελία μέχρι την οροφή και δεν θα χρειαστεί τίποτα άλλο!

Σε μια μικρή εσοχή

kouzina-thessaloniki-OpenPlan

Γνωρίζετε ότι η κουζίνα μπορεί να καταλαμβάνει το χώρο μιάς μικρής ντουλάπας;  Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα βάθος περίπου 60 εκατοστά  και τουλάχιστον ένα μέτρο πλάτος σε ευθεία για να χωρέσουν όλα όσα χρειάζεστε: νεροχύτης, κουζίνα και ράφια ή ντουλάπια, καθώς και ένα μικρό χαμηλό ψυγείο. Περισσότερες ιδέες; Καλύψτε το νεροχύτη με μια προσαρμοσμένη ξύλινη σανίδα κοπής, έτσι ώστε όταν δεν είναι σε χρήση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μια βολική επιφάνεια πάγκου εργασίας.

Προσθήκη μικρή νησίδας

anakainisi-thessaloniki-nisida-kouzina
Εάν έχετε ανοιχτό χώρο μεσαίου μεγέθους και ένα μικρό τοίχο για να αφιερωθεί στην κουζίνα σας, ακόμη και αν διακόπτεται από  ένα παράθυρο, μια έξυπνη και όμορφη ιδέα μπορεί να είναι η δημιουργία «μικρής νησίδας», που θα χρησιμεύσει ως μία πρόσθετη πρακτική επιφάνεια έδρασης και ως ένας χρήσιμος χώρος αποθήκευσης για δοχεία και σκεύη.

Λύση σε μήκος

anakainisi-kouzinas-OpenPlan-Thessaloniki

Εάν στο σπίτι υπάρχει μακρόστενο πέρασμα μήκους πάνω από τρία μέτρα και πλάτους τουλάχιστον ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά, μπορείτε να το αφιερώσετε για την κουζίνα σας. Αυτή θα είναι ευθυτενής, θα ακουμπάει σε έναν από τους τοίχους σε ομαλή επαφή με γραμμική ανάπτυξη. Εάν επιλέξετε αυτή τη λύση, θυμηθείτε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο φωτισμό και στον εξαερισμό.

Κουζίνα για στιγμές χαλάρωσης

kouzina-thessaloniki-OpenPlan

$1·        

Αν ο χώρος της κουζίνας είναι περιορισμένος, είναι προτιμότερο να μην καταληφθεί το πλήρες ύψος για να αποφευχθεί η αίσθηση του κλουβιού. Επιλέξτε, όπου είναι εφικτό, χαμηλά έπιπλα για κερδίσετε χώρο με στήλες, ενδιάμεσα ράφια και καθίσματα με αποθήκευση για να δώσετε την αίσθηση της χαλάρωσης .

Απλή και εύκολη

koyzina Open Plan 9

Η ευκολότερη και πιο άμεση λύση, αν υπάρχει περιορισμός στον χώρο, είναι να θυσιαστεί ένας ενιαίος τοίχοςΚαταλήγοντας σε μια ευθύγραμμη κουζίνα, στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο μέτρα μήκος για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε ενώ δεν θα  δημιουργήσετε μποτιλιάρισμα στον ήδη περιορισμένο χώρο.

Διάταξη που εκμεταλλεύεται το ύψος

kitchen renovation triandria 5

Εάν η κουζίνα είναι μικρή ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να την οργάνωση της διάταξης, είναι η βέλτιστη αξιοποίηση για κάθε διαθέσιμο εκατοστό, ειδικά ως προς το ύψος . Επιλέξτε διπλά ντουλάπια σε όλο το άνω μέρος, στήλες, βαγονέτα και έξυπνες γωνίες με μηχανισμούς που επιτρέπουν την κατά 100% εκμετάλλευση «τυφλού χώρου» και θα είστε σε θέση να χαρείτε μια όμορφη και λειτουργική κουζίνα σε ένα μίνι χώρο.

Μακρύ και στενό

koyzina Open Plan 11

Εάν έχετε πολύ κλειστή και στενή κουζίνα μπορείτε να χωροθετήσετε  την περιοχή του τραπεζιού και των καθισμάτων στον απέναντι τοίχο σε μακρόστενη διάταξη BARΣιγουρευτείτε  ώστε να παραμείνουν τουλάχιστον ογδόντα εκατοστά στο πλάτος μεταξύ των δύο πλευρών, όχι μόνο για να σας επιτρέψει να κινείσθε , αλλά ακόμη περισσότερο για να ανοίγετε τις πόρτες εύκολα.

cost-form2

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

anakainiseis-atokes-doseis

address Βοσπόρου 32, Πεύκα, Θεσσαλονίκη | email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | telephone 2310 676 480 | fax 2310 449 224 | mobile 697 855 7777